U12 Csongrád

U 12 Köröstorok Postagalamb Sportegyesület, Csongrád


Székhely:        6640 Csongrád, Bajza utca 10.


Az egyesület 2002-ben alakult tapasztalt csongrádi tenyésztők kezdeményezésére, de a környező településekről sőt Csongrád megyén kívülről is lettek tagjaink. A kezdetektől a Dél-Tisza Tagszövetségben (akkor még kerület) galambászunk.

Taglétszámunk változó, a múltban 13 és 26 között ingadozott, jelenleg tizenöten vagyunk.

Szerencsésnek mondhatjuk magunkat, mert a város közepén sikerült kialakítanunk, majd fenntartanunk egy saját klubhelyiséget. Köszönet érte a város mindenkori vezetésének, és mindazon sporttársaknak, akik saját munkájukkal és anyagi hozzájárulásukkal segítették azt létrehozni. Itt gyűjtünk, órát bontunk, és minden más, a galambászathoz köthető tevékenységünket itt végezhetjük.

Elért eredményeink változóak, de összességében sikeresnek tartjuk egyesületünket. Teljesen elégedettek természetesen nem lehetünk, és mint minden galambászban, bennünk is tombol a sikerek iránti vágy. A sportszerűség keretein belül mindent meg fogunk tenni, hogy idén az összes kupát, díjat, bajnokságot mi nyerjük meg! És mert mások is ezt szeretnék, nem biztos, hogy végül ez a vágyunk beteljesül, de nem baj, ha kell, jövőre még jobban nekigyürkőzünk!

Minden kedves olvasónak jó egészséget, és további sportsikereket kíván az U 12 tagsága.

Dr. Tóth Gábor elnök


elnök:
Dr. Tóth Gábor
Mobil: +36 20 / 411-0777
titkár:
Horváth János
Mobil: +36 30 / 337-1992
vb elnök:
Tari Tibor
Mobil: +36 30 / 259-1442


Hamarosan... kérem, nézzen vissza később.


  • 2014. április 12. szokásos tavaszi ketrecjavítás, kapcsolódó fotókat ITT nézheti meg.