Hírek

Fiatalok versenye a kiírás szerint. Előzetesen leadott nevezések alapján 1680 galamb került előre nevezésre. Ezek alapján a szállítási költség 5000 Ft/20 galambban lett megállapítva. A számolás 560 Ft, a díjalap 600 Ft. Előre nem nevezett galambokat lehet küldeni versenyre, illetve versenyen kívül egységesen 120 Ft/galamb összegért. A költségeket augusztus 23-ig a gy?jtés napjáig kell befizetni. A plusz galambokat összesítve a versenyek után. Szeptember 17-én jelezni kell az egyesületnek a Kuty versenyen való részvételi szándékot.

Következő napirendi pontban beszámolók az elmúlt időszakról

2015 évre a versenyek hasonló struktúrában történjenek

Nem vásárol a Tagszövetség egyelőre konténert. Az AVIA tavaszig marad ki lesz időszakosan vonva a forgalomból. Szállításra más alternatívák. Czékus János létrehozna egy Klubot, mely rendelkezne szállítójárm?vel és felépítménnyel és elvinné a tagszövetség galambjait is. Kidolgozása a következő közgy?lésre.

A Tagszövetség a 2015 évi hosszútávú versenyeit  két Cheb feleresztési távolságú uttal és két rövidebb távolságú versennyel képzeli el.

Kiállítás helyszíne a következő Közgy?lésen dől el. A 2013 évi fiatal derby versenyeknek a pénzdíjai a 2014 díjkiosztón kerülnek kiosztásra.


Hozzászólások
Még nem küldtek hozzászólást

Hozzászólás küldése
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.

Értékelés
Csak regisztrált tagok értékelhetnek.

Kérjük jelentkezz be vagy regisztrálj.

Még nem értékelték