Hírek

Október 22. -én tartotta a Postagalamb Sportszövetség az őszi közgyűlését a budapesti Csili művelődési központban. Kerületünket hárman képviseltük Varga János, Smányi János és a magam személyében. Két félidőben zajlott le a napirendre tűzött pontok megtárgyalása és döntés hozatala. 10 órától két napirendi pont került terítékre:
a., Alapszabály néhány pontjának módosítása, illetve kiegészítése az ügyészség kérésének megfelelően. Ez a szaklapban meg fog jelenni.
b., Fegyelmi ügy másodfokon való tárgyalása:
Tasi Tibor kontra Peller József feljelentést követően. Az ügy lényege: Tasi meghívta Pellert egy ebédre, amin a két Tasi fivér és egy rokon hölgy volt jelen. Ezen az ebéden Peller József egy tényt közölt a fiatalok bajnokságának egyik útjának eredménye kapcsán, amit Tasi Tibor rágalomnak vélt és emiatt feljelentést tett a Szövetségbe, amit a fegyelmi bizottság megtárgyalt és megszüntető határozatot hozott, melyet Tasi Tibor nem fogadott el és másodfokon a közgyűlés előtt kérte annak lefolytatását. Mindkét fél előadta a saját szemszögéből a dolgot, melyet a közgyűlés úgy ítélt meg, hogy ez nem tartozik Rá, mivel nem történt a Közgyűléssel szembeni sérelem, ezért lezárta az ügy tárgyalását.
Déli 12 órakor folytatódott a Közgyűlés a következő napirendi pontokkal:

1., 2016 évi versenyek esményei és a 2017 versenyek tervezete

2., Galambászok ,, Őszi Találkozója '' Tiszafüreden

3., Leadási határidők - Átigazolások

4., Országos KIállítás helyszine

5., OLimpia 2017 Belgium / Brüsszel /

Nos az első napirendi pontot értékelte Konrád János. - Az eddigi időkkel ellentétben a kerületek a kötelezettségeknek időben eleget tettek, az új programm beváltotta a hozzáfűzött reményeket, akik elsajátították használatát gyors listákateje tudtak produkálni!! Pető Attila elmondta, hogy a Magyar galambászok részére több, mint 5000 külömböző lista készült, ami egyedülálló a galambász világban.

A 2017 évi verseny kiírás, csak tervezet a kerületek szabadon rendelkezhetnek az igazolt feleresztési helyek figyelembe vételével, csak a MAGDEBURG időpontja nem változhat, hosszútáv szuper kupa ebből számolva!!

Tiszafüred ad otthont a Bajnokok találkozójának új megnevezéssel - Tiszafüreden - Galambászok Őszi Találkozója megnevezéssel.

Az évkönyvben való megjelenésre kerületünk 6 oldalt kapott, melyben a kerületi bajnokok egy - egy rövid írásban mutatkohatnak be és utanként a már szokásos öt - öt helyezésssel és a bajnoki távokat 20-20 listákkal lehet megjelentetni. A bemutatkozó írásokat a November 12. i közgyűlésre kérném elhozni!! Tagnyilvántartások összesítőjét elektronikus úton is le lehet adni, tagdíj nem változott, szoftver fejlesztésre költség nincs! Határidő: Dec 01.

Országos kiállítás: időpontja Január 06 - 08 Syma csarnokban / foglalás ide szól, bár átalakítás történik a csarnokban /

Brüsszeli Olimpia 2017. Január. 27 - 29 kerül megrendezésre, bírálónak Tóth István, taraléknak Doholutzki Tibor lett jelőlve. Galambokat a két bíráló Konrád Jánossal kiegészülve viszik a kiállítás helyszinére. Galambok átadása a Szövetségben!!

A Közgyűlést az Elnök bezárta.

                                     EMLÉKEZTETŐ

 Kerületünk: November 12.-én 1/2 9 órai kezdettel, Kisteleken a szokásos helyen tartja közgyűlését, melyre kérném az egyesületeket létszámuk arányának megfelelő számú küldöttel vegyenek részt.

Üdvözlettel:

Takács László

    Elnök


Hozzászólások
Még nem küldtek hozzászólást

Hozzászólás küldése
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.

Értékelés
Csak regisztrált tagok értékelhetnek.

Kérjük jelentkezz be vagy regisztrálj.

Még nem értékelték