Hírek

Tisztelt Egyesületek! Kedves Sporttársak!

Megkérnék minden egyesületet  ,kivétel U-12 szíveskedjenek átküldeni az egyesületükről egy pár soros bemutatkozást,tisztségviselők elérhetőségét e-mailcím…….., fényképeket,tagnévsort táblázatban.Müködne az egyesületek bemutatkozó oldala,de nem élnek vele!

Beszéljék át a tagsággal,és jelezzék vissza:

a középtávú utaknál szeretnék egyszerre gy?jteni a galambokat a rövid,és a sprinttel,hogy a vidékről bejáróknak ne kelljen a gy?jtőhelyre kétszer beutazni.

Megoldás lenne erre,ha a két autó 2-3ó eltéréssel érkezne?Mennyi a gy?jtési idők az egyesületekben a későbbi rövid,sprint  utaknál?

A menetrend a hétvégén az első kiírás szerint!!!!

Szeretném bemutatni az utak nyerteseit! (először röpcsop.,kerületi díjnyerők).Erre a feladatra keresnék minden egyesületből,olyan vállalkozó sporttársakat :

akik elkészítenének egy fényképet a pl. tenyésztővel a nyertes galambbal(ez lehet a következő pakoláskor) ,és ír egy pár sor információt a galambról ,tenyésztőről,  adatokat ,milyen módszerrel…stb.

Hogy felkeltsem az emberek kedvét, szeretném az élversenyzőket felkérni ajánljanak fel 1-1 db fiatal galambot a legjobb cikk íróknak,amit a tagság fog odaítélni!!!


Hozzászólások
Még nem küldtek hozzászólást

Hozzászólás küldése
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.

Értékelés
Csak regisztrált tagok értékelhetnek.

Kérjük jelentkezz be vagy regisztrálj.

Még nem értékelték