Hírek

2015. 03. 07.-én 08 óra 30 perckor tartja a Dél-Tisza Tagszövetség a küldött közgy?lését, Kisteleken a Club presszó külön termében, melyre tisztelettel meghívom az egyesület küldötteit az egyesületi létszámok arányában.
Napirendi pontok:
1. Beszámoló a Kisteleken kötött megállapodásról, amely négy tagszövetség jelenlétével jött létre: Dél-Duna, Hírös, Aranyhomok, Déltisza, Alföld Derby club azzal a szándékkal, hogy közös feleresztéseket tudjunk rendezni mennél nagyobb induló létszámmal, melyről közös lista is készül ugyanakkor az Dúc bajnoki és tagszövetségi lista is készüljön. 
2. Javaslat készült arról, hogy az alapnevezéseket orvosi igazolással ellátva a versenyengedély váltása miatt március 23.-ig le kell adni 5 példányban.
3. Javaslat született arról, hogy minden egyesület a közgy?lés napján nyilatkozzon, hogy hol kíván röptetni, illetve összeírva a csapat létszámokat közöljék a közgy?lésen Czékus Jánosnak a szállítás kapacitás miatt. Biztos helyük a csapat létszámban gondolkodók részére biztosított 100%-ban, egyébként így az olcsóbb a 0 kódos megoldással szemben.
4. Hajdú János pénztári beszámolója / ellenőrző bizottság ellenőrzése a jövő héten megtörténik /
5. Javaslat született arról is - mivel a jelölő bizottság elnöki pozíciójáról Dr Tóth Gábor lemondott, így minden elnököt a vezetőség megkér arra, hogy egyesületén belül tegyen javaslatot:
a. Tgsz. VB elnöki pozícióra: éves tisztelet díj: 150-160 EFt.
b. Kocsi kísérői pozícióra- versenyenként: 5000, Ft/nap
6. Szállító járm?vek állapota, vizsgáztatása: állat szállításra. Gk.vezetők, kísérők állatszállítás alkalmassági vizsgái!!
7. Egyebek.

Üdvözlettel:

Takács László

Tgsz. elnök


Hozzászólások
Még nem küldtek hozzászólást

Hozzászólás küldése
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.

Értékelés
Csak regisztrált tagok értékelhetnek.

Kérjük jelentkezz be vagy regisztrálj.

Még nem értékelték